luni, 26 martie 2012

Intarata-i drace

Premierul Ungureanu a ieşit supărat din şedinţa coaliţiei şi a cerut miniştrilor Justiţiei şi Finanţelor, aflaţi la discuţii, să părăsească şi ei sala împreună cu el, deoarece liderii partidelor de la putere au spus că vor veni la vot în Parlament doar dacă Guvernul decide anumite alocări bugetare.
"Premierul aproape că a trantit uşa sălii în care avea loc, luni, şedinta coaliţiei şi a spus că nu răspunde la presiuni << Nu mai discut în contextul acesta. Faceţi presiuni prea mari >>, a zis aproape textual Ungureanu"
" El le-a cerut să iasă din sală şi miniştrilor Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi Finanţelor, Bogdan Drăgoi, prezenţi şi ei la discuţii", au relatat pentru MEDIAFAX surse politice.
Acestea susţin că premierul a fost deranjat mai ales de atitudinea liderilor PDL, care ar fi condiţionat prezenţa la vot în Parlament pentru susţinerea iniţiativelor legislative ale Guvernului de solicitarea ca şeful Guvernului să dispună alocarea de fonduri bugetare către anumite circumscripţii electorale.

Sursa: Mediafax

Un comentariu:

vizionarul spunea...

La ce se astepta Ungureanu. Totul se plateste. Chiar credea ca de frumos l-a numit acolo? Oare cat va rezista?